De abonnementen

We kennen twee abonnementen, HelvoirtDeelt (je rijdt zelf) en HelvoirtUit (je wordt gereden door een vrijwilliger). Hieronder lichten wij deze abonnementen toe. 

Abonnementen

HelvoirtDeelt

Voor slechts €4,75 per uur rij je een volledig elektrische BMWi3. Hierbij komen geen extra kosten, behalve als je  besluit onderweg bij te laden. Per dag geldt een maximum bedrag van €45. 

Voor het abonnement betaal je €5 per maand.  Dan kun je de gratis app downloaden om de auto te reserveren, te openen en kunnen sluiten.

l

HelvoirtUit

Het vervoer van ouderen wordt ook gedaan met een elektrische BMW i3. Hierdoor blijven de brandstofkosten laag en rijden we duurzaam. Je kunt 48 uur van tevoren een rit aanvragen. we zoeken dan een vrijwilliger voor de rit. Deze vrijwilliger vervoert je van deur tot deur, waarvoor wij €0,40 per kilometer rekenen.  

Voor het abonnement betaal je €5 per maand.  Daarmee is het aanzienlijk goedkoper dan alternatieve oplossingen.

wilt u een kennismaken?

In het HelvoirtDeelt concept wordt een gratis proefrit aangeboden. Ook in het HelvoirtUit concept willen we dat je met vertrouwen in de auto stapt. Daarom is het ook bij dit concept mogelijk om, als proef, eenmalig vervoerd te worden. We rekenen dan geen abonnementskosten. Zo weet je, voordat je een abonnement afsluit, dat dit vervoer bij je past.

Probeer vrijblijvend

“Ideaal voor wanneer je even op en neer moet naar de stad, maar je zus jouw auto mee heeft genomen."

“Werkt perfect, wat een rust. Het is een prima auto, rijdt fantastisch. Stuurt echt erg fijn, lekker direct. Auto is vaak beschikbaar, staat voor mij op 50 meter afstand.”

De vrijwilliger komt mij altijd keurig op tijd ophalen en is erg gezellig. Heel leuk om vervoert te worden door mede-bewoners van het Leyenhof.

“Werkt prima, eenvoudig reserveren via de app. Auto rijdt lekker.”

Contact

0411-642730

Locatie

Vincent van Goghstraat 25
5268 BL Helvoirt

Email

info@elektrischeautodelen.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.30 - 20.00 uur

Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur

Zondag: gesloten

Stuur een bericht