De auto van je dromen, maar niet de kosten van een nieuwe

Wil je graag jouw droomauto kopen, maar heb je niet de middelen om een nieuwe aan te schaffen? Dan is een tweedehands auto kopen de oplossing voor jou!

Bij Bynco hebben we een ruim aanbod aan tweedehands auto’s. Een compacte middenklasser of een ruime gezinswagen; alles is mogelijk. En mocht de auto niet bevallen, geen paniek; bij Bynco hebben we een niet goed, geld terug garantie.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands auto kopen via Bynco?

Een tweedehands auto kopen via Bynco heeft een aantal voordelen:

  • We leveren gratis in heel Nederland
  • Vaste prijzen, dus je weet waar je aan toe bent
  • Proefrit mogelijk van 14 dagen
  • Minimaal 180 dagen garantie

Voor het kopen van de auto die je altijd al wilde hoef je dus de deur niet meer uit. We regelen alles online en zijn bij vragen of andere zaken te bereiken via de chat, ook in de avonden!

Bedenk goed wat je zoekt

Een tweedehands auto kopen? Denk dan goed na over wat je precies zoekt in een auto. Bijvoorbeeld hoeveel zitplaatsen je in de auto wilt hebben, of je veel ruimte wilt hebben in de kofferbak en hoeveel kilometer mag de auto gelopen hebben. Ook is het goed te bedenken welke opties je graag wilt hebben in jouw tweedehands auto. Dit maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. Wij hebben een ruim aanbod aan alle soorten tweedehands auto’s, dus ook voor jou zit er een auto tussen. En meestal ook nog eens tegen de laagste prijs die gevraagd wordt voor een soortgelijke auto, dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

De auto gevonden die je zoekt, wat fijn! En hoe dan verder?

Gelukkig heb je bij Bynco de mogelijkheid de auto 14 dagen uit te proberen. Hierdoor heb je de tijd om goed uit te zoeken of de auto niks mankeert en of de auto inderdaad goed past bij wat je zoekt in een tweedehands auto. Is de auto toch niet helemaal wat je zoekt, dan halen we hem zonder vragen gewoon weer bij je op. En als hij wel bevalt en je besluit over te gaan tot koop, ben je bij Bynco verzekert van 180 dagen garantie. Het enige dat jij daarna dan hoeft te doen, is zorgen dat de auto bij een kentekenloket van de RDW op naam gezet wordt en  voorzien wordt van minimaal een WA-verzekering. Hierna kun je heerlijk de weg op met jouw tweedehands auto!