De Dolly Bakfiets: razend populair bij jonge ouders

Service aan huis

In hippe steden zie je ze overal voorbij komen: bakfietsen. Ze zijn helemaal terug van weggeweest. Met name de Dolly Bakfiets is populairder dan ooit. Vooral jonge ouders zweren bij de bakfiets. 

Waarom ouders? 

plan-je-proefrit

De Dolly Bakfiets is de perfecte manier om je kinderen te vervoeren. Met name in drukke, grote steden als Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Groningen is het aan te raden je kinderen niet zelf te laten fietsen. Het verkeer raast aan ze voorbij. Bovendien letten mensen in grote steden minder goed op in het verkeer. Ze hebben te maken met allerlei prikkels, van stoplichten en strepen op de weg tot andere auto’s en eindeloos veel fietsers. Met name Amsterdam kan levensgevaarlijk zijn voor onervaren kinderen op de fiets.

In dat geval kiezen ouders vaak voor de bakfiets. Als ouder heb je dan alle kinderen voor je in een bak zitten, die vast zit aan jouw fiets. Jij hebt immers wel veel ervaring op de fiets en kunt dus goed jouw kids rondrijden. Wanneer ze nog erg jong zijn is dit de ideale oplossing ten opzichte van met ze rondfietsen.

De Dolly Bakfiets

De reden dat de Dolly zo populair is komt door het model en de mogelijkheden. Allereerst is het model soepel, goed te besturen en bovendien elektrisch. Je krijgt er dus een kleine motor bij voor als het trappen je echt te zwaar wordt. Met kinderen voorop kan het namelijk erg heftig zijn om een bakfiets te besturen. De Dolly kun je bovendien zelf samenstellen.

Elektrische bakfiets