Eenvoudig boeken van een chopper

e-chopper

In Midden Brabant heb je meerdere plaatsen waar je op kunt stappen op de e-chopper. De website e-chopperfun.nl laat precies zien waar je een chopper op kunt halen. Boek eenvoudig je chopper op de website en begin je toer en maak er met vrienden of familie een geweldig leuke dag van. Want dat het een leuke dag gaat worden is wel zeker, met de chopper heb je vele mogelijkheden om te gaan doen, door de stad of de natuur het is geheel aan jezelf.

e-chopper

Langs het water door de natuur

Je hoeft niet perse met de e-chopper door de steden heen, lekker langs het water rijden in de natuur met de wind door je haren is een heerlijk gevoel. Wil je ergens wat drinken op een terrasje dan rijd je eenvoudig de bewoonde wereld weer in. Zo eenvoudig kun je het maken met het elektrische vervoersmiddel. Maak een mooie toer waar je afwisselt tussen prachtige natuur van Brabant,  en de pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt. Je komt op plaatsen die je nooit eerder hebt gezien.

e-chopper

Is een chopper huren duur?

Het huren van een e-chopper is zeker niet duur, voor nog geen 40 euro kun je om de chopper te proberen al lekker drie uur toeren waar je heen wilt. Wil je echt een dagje met vrienden erop uit dan huur je de chopper toch gewoon 6 uurtjes? Voor nog geen 70 euro heb je de dag van je leven met zijn allen, of natuurlijk met je partner. Wel moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat en de leeftijd hebben van minimaal 16 jaar.