9 december 2021

Paardenvakantie op Schiermonnikoog

1 min read
vakantie

Ben jij al een lange tijd fan van paarden, maar heb jij niet de mogelijkheid om zelf een paard te kopen? Dan kan je op paardenvakantie naar Schiermonnikoog. Wanneer je hebt besloten om op paardenvakantie te gaan, kan je terecht bij verschillende maneges in Nederland. Ook op Schiermonnikoog kun je terecht voor een paardenvakantie. Wanneer je bent aangekomen, krijg je een paard toegewezen. Dit paard is gedurende het hele verblijf voor jou. Wel zitten er regels aan verbonden. Zo moeten je de stallen uitmesten en is het ook de bedoeling dat je het paard voorbereidt. 

vakantie

Voorbereiden op de verantwoordelijkheid

Als ouder is het ook erg gunstig om je zoon of dochter op paardenvakantie te laten gaan. Wanneer je namelijk van plan bent om een paard te kopen, kan het voorkomen dat je twijfelt. Je weet op voorhand niet of je kind wel goed voor het paard kan zorgen. Op paardenvakantie gaan, is dan ook erg leuk voor je kind. Hierdoor weet je of je kind verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Na de paarden vakantie kun je een besluit maken. 

Een heerlijke vakantie voor iedereen

Wanneer je echt een paardenfamilie bent, is het heerlijk om een keer samen op paarden vakantie te gaan. Je kunt namelijk met je paard heerlijk op het strand rijden. Daarnaast is dit ook mogelijk met het hele gezin. Als je nog geen ervaring hebt, is het helaas niet mogelijk om zonder begeleiding te rijden. 

More Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *