Proberen door te werken ondanks het virus

Het onderwerp  de afgelopen weken en waarschijnlijk de aankomende weken is het coronavirus. Het heeft zich uit weten te pakken naar een wereldwijde pandemie. Omdat bijna iedereen hieronder lijdt, moeten we gezamenlijk dit virus bestrijden. Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij Vakgarage ook zeer hoge prioriteit. Binnen ons bedrijf hanteren wij aangepaste omgangsregels. Onze omgangsregels zijn opgesteld op basis van de adviezen van de RIVM-richtlijnen. Door te luisteren naar de experts proberen wij, net als de rest van Nederland, het coronavirus te bestrijden. Los hiervan, moet er uiteraard wel nog gewerkt worden. Althans we proberen het beste eruit te halen.

Hoe vervelend dit virus ook is, toch moeten we door met ons werk. Vandaag wil ik het hebben over trekhaken. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten en niet elke trekhaak past op elke auto. Brink (Thule) produceert en levert veel verschillende soorten trekhaken. Brink is ook tevens de marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Door jarenlange productinnovatie is Brink de concurrentie vele kilometers voorgebleven. Eigenlijk de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Dan vraagt u zich misschien af wat voor soorten trekhaken zijn er allemaal? Je hebt bijvoorbeeld de afneembare trekhaak, vaste trekhaak, wegdraaibare trekhaak, fietsendrager trekhaak en de flenskogel trekhaak. Afhankelijk van iedereen zijn wensen en behoeften kunnen wij u voorzien van de meest geschikte trekhaak.

Dan komt het er ook op aan wat is welke trekhaak nou precies? Dat is best lastig om even kort uit te leggen. Ik kan bijvoorbeeld de vaste trekhaak beschrijven. In de praktijk is het mogelijk om een vaste trekhaak te koppelen, omdat de kogel vast zit met een aantal sterke moeren en bouten. Toch wordt dit sterk afgeraden om dit te doen. Bij terugplaatsing kan het nogal vaak fout gaan. Door de trillingen van het rijden zouden de moeren en bouten los kunnen raken, met alle gevolgen van dien.  Meer weten over alle soorten trekhaken? Kijk dan op de website van Vakgarage.