Schoonmaakbedrijf Culemborg zorgt voor een schone bedrijfsruimte

schoonmaken

Mijn eigen bedrijf bestaat al een hele poos en we beginnen het steeds wat drukker te krijgen. Het schoonmaken van mijn bedrijfsruimte deed ik eerst eens per week samen met mijn werknemers. Maar al snel merkten we dat we hier steeds minder tijd voor hadden en hier ook minder vaak aan toe kwamen. Daarom heb ik voor het schoonmaken van het kantoor Schoonmaakbedrijf Culemborg ingeschakeld. 

schoonmaakbeurt

Laat je kantoor schoonmaken

Omdat het binnen mijn bedrijf drukker begon te worden had ik al snel geen tijd meer voor de wekelijkse schoonmaak. Mijn werknemers en ik hebben genoeg te doen en we kwamen daardoor niet meer toe aan schoonmaken. Toen we het op een gegeven moment uit bleven stellen en er een laagje stof op kantoor begon te verschijnen wist ik dat het tijd was om een schoonmaker in te huren. Na wat rondgezocht te hebben ben ik bij Magic Clean Schoonmaak terecht gekomen. Omdat ik wilde dat het schoonmaken van mijn kantoor wel goed gebeurde was ik op zoek naar een bedrijf dat ook werkelijk kwaliteit zal leveren, en dat heb ik hier zeker in gevonden. Na de eerste schoonmaakbeurt zag ik al een enorm verschil. Daarnaast zag het er ook een stuk beter uit dan wanneer wij zelf onze wekelijkse schoonmaak deden.

schone werkplek

Voor het schoonmaken van mijn kantoor had ik wel een aantal eisen. Magic Clean Schoonmaak heeft hier goed naar geluisterd en heeft mijn eisen meegenomen in het schoonmaken. Ook kon ik zelf aangeven wat ik wilde dat schoongemaakt zal worden en wat juist niet. Na een aantal schoonmaakbeurten kan ik met zekerheid zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over Schoonmaakbedrijf Culemborg. De schoonmakers maken niet alleen het kantoor weer mooi schoon, ook zijn zij heel vriendelijk en staan zij open voor opmerkingen en eventuele eisen die ik heb.