Verschillende delen om je uitlaat samen te stellen

RVS uitlaatdelen

De RVS uitlaatdelen worden niet alleen gebruikt bij een auto, ook voor aggregaten en landbouwvoertuigen worden de delen gebruikt. De verschillende delen worden vervaardigt uit 304 materiaal, dit materiaal heeft als goede eigenschap dat het hittebestendig is. Bij hoge temperaturen zal het dus niet vervormen. Ook de lange levensduur is een van de voordelen van de uitlaatdelen. Is je bestaande uitlaat nog goed en hoef je alleen een deel te vervangen dan is dit ook goed mogelijk. 

RVS uitlaatdelen

Verschillende manieren van bevestigen

De verschillende delen zijn op meerdere manieren aan elkaar te bevestigen, in de RVS uitlaatdelen van qspproducts.nl zijn sleuven aangebracht. In de sleuven kun je een klem aanbrengen waarmee je de delen aan elkaar vastzet. Vind je dit geen veilig idee dan is het ook mogelijk om de uitlaatdelen aan elkaar te lassen. Op deze manier ben je er zeker van dat de delen goed en veilig vastzitten. Bij bochten wordt er vaker gekozen om te lassen in plaats van een klem te gebruiken.

Race en rally onderdelen

Qspproducts.nl is al ruim 25 jaar betrokken in rally en race onderdelen, maar ook andere onderdelen in de racewereld zijn ze bij betrokken. Ook veiligheidsgordels voor de autosport worden vervaardigd bij het bedrijf, hiermee staan zij zelfs op de FIA lijst als eerste bedrijf in Nederland. Maar ook andere markten worden steeds vaker geholpen met de kwaliteitsproducten, soms moet er een kleine aanpassing worden gedaan. Klanten in de industrie hebben het bedrijf ook ontdekt en doen er graag zaken mee.